img

OFERTA SITE START UP

Ne adresam firmelor din programul “START-UP NATION”

Rezultatul unui design al site-ului, care arată excelent, este intuitiv pentru utilizatorul final și ușor de gestionat în interior, contribuind la reducerea costurilor administrative. Un design web reușit este fantastic, dar site-ul trebuie să atingă obiectivele stabilite. Un site web de eCommerce va arăta probabil să crească vânzările, în timp ce alte tipuri ar putea să se concentreze pe generarea de întrebări suplimentare sau creșterea expunerii unui nou serviciu.

Oferta creare website
Oferta creare website
Iti doresti o oferta website de prezentare pentru firma ta nou infiintata? Noi te ajutam cu crearea si promovarea lui. Doresti un website de prezentare, un portal de stiri sau un blog? Pentru toate acestea folosim cea mai populara platformă CMS – WordPress.
Logo si identitate vizuala
Logo si identitate vizuala
Crearea unui logo este una din primele etape într-o strategie de branding. Acesta are rolul de a transmite de unul singur cine ești și ce faci. În crearea unui logo original până și cea mai simplă schimbare poate reprezenta o diferență uriașă în cum vei fi perceput.
Promovarea website-ului
Promovarea website-ului
Cea mai rapidă metodă de promovare este crearea de campanii de promovare pe google și/sau pe facebook. Creare și administrare campanii de reclama platită, prin rețeaua google – adwords sau facebook, în funcție de business-ul tău.
Gazduire pagini web (hosting)
Gazduire pagini web (hosting)
Oferta Digital Craft include cu titlu gratuit (timp de un an) în pachet și partea de găzduire. Iți oferim asistență în alegerea numelui domeniului web și dimensionarea unui pachet de hosting în concordanță cu nevoile tale.
Branding
Branding
Un brand de succes este în primul rând unic, omogen și constant. Rolul său este de a fixa imaginea companiei tale în mintea tuturor celor cu care interacționează și de a transmite într-o secunda reputația pe care ai dobândit-o către aceștia.
Carti de vizita.
Carti de vizita.
Design-ul unei cărți de vizită face parte din prima impresie pe care o vei face clieților sau colaboratorilor tăi. Ba chiar mai mult de atât. Atunci cand aceștia vor dori să apeleze la serviciile oferite de tine, cartea de vizită este un element important între a te alege pe tine sau a apela la unul dintre competitorii tăi.
Optimizare SEO
Optimizare SEO
Optimizare pentru motoarele de căutare sau Search Engine Optimization (SEO), este un proces de perfecționare (favorizare) a vizibilității site-urilor web sau paginilor web în cadrul ordonării rezultatelor căutării în lista făcută de motorul de căutare.
Pagini Social Media
Pagini Social Media
Suntem conștienți că succesul tău depinde de imaginea și prezența pe care o ai și în online, în social media. În funcție de specificul afacerii tale, te ajutăm și iți creăm și pagina de Facebook a firmei tale (logo + cover personalizat, nume pagină personalizat, afișarea datelor de contact).
OFERTA ! Ce contine pachetul?
OFERTA ! Ce contine pachetul?
  • 1. Creare website
  • 2. Optimizare SEO
  • 3. Gazduirea
  • 4. Branding si Logo Design
  • 5. Promovarea website-ului
  • 6. Pagina de Facebook si Linkedin

3800 RON

Comanda

Suport si Mentenanta 6 luni GRATUIT

Cu siguranță că avem proiecte construite și pe alte platforme sau chiar personalizate în întregime, dar în principal folosim WordPress, avantajele fiind multiple:

• pentru administrare nu iți trebuie foarte multe cunoștiinte tehnice, o poți face chiar tu,
dar cu siguranță te putem ajuta în continuare chiar și după implementarea proiectului,
oferim servicii de mentenanță și administrare;

• în ziua de astăzi nu mai este întotdeauna suficient să ai un site bine facut, este știut că
WordPress este una dintre platformele SEO friendly, noi în majoritatea proiectelor
noastre facem și o parte de optimizare on-page (optimizarea pozelor, H1, H2, meta-uri
etc.) încă de la construcția website-ului;

img